Demo aanvragen?

Wat leuk dat je interesse hebt in een demo! Om elkaar beter te leren kennen, willen wij beginnen met een kennismakingsgesprek.

Aan het einde van deze meeting bekijken we samen of wij een goede fit zijn! Daarna plannen we meteen een demo in

WKO Checker Demo mockup

Beter inzicht is de belangrijkste verandering

Ons ecosysteem wijst Eigenaren, Dienstverleners en het Bevoegd Gezag eenvoudig de weg door de verschillende mogelijkheden om duurzaamheidsambities met WKO’s waar te maken. Daarbij biedt IF Online duidelijk inzicht in de prestaties van WKO’s en kan iedereen zich ook aan vergunningsplichten en de daarbijbehorende wet- en regelgeving houden.

Techniek gecombineerd met relevante data

Het ecosysteem van IF Online bestaat uit de techniek die gecombineerd data voor Eigenaren, Dienstverleners en het Bevoegd Gezag mogelijk maakt.

Door de inzichten in het nieuwe dashboard kan je sneller sturen op processen en doelstellingen. Met het ecosysteem maak je eenvoudig rapportages aan de hand van diverse aspecten, zoals: periode, verbruik, KPI’s, etc. 

De juiste basis voor een duurzame en toekomstbestendige WKO. IF Online wordt ontwikkeld met de toekomst in het achterhoofd, waarbij flexibiliteit, inzicht en grip belangrijke pijlers zijn.